Meny
Kategorier
Tillverkare
Nyheter


SEK:49:-
 Mygg & Insektsfälla, 150 kvm
Mygg & Insektsfälla, 150 kvm
SEK:389:-
 Myggstopp ljusfälla | 16 W | 50 m² täckning
Myggstopp ljusfälla | 16 W | 50 m² täckning
SEK:329:-
Storsäljare
01.Snabbkompost 750 gram
02.Effekt Kompostaktivator
03.Effekt Kompostaktivator, 1 kg
04.Kompostbehållare "Sverigekomposten"
Recensioner
Det finns inga recensioner.

KOMPOSTERING

 Det uthålliga kretsloppssamhället.

Idag börjar vi inse att sopor och andra utsläpp inte bara försvinner för att vi slängt dem. Vi bryter de naturliga kretsloppen gång på gång och för in en mängd konstgjorda ämnen som inte hör hemma i naturen. Långsamt håller nu lagar och bestämmelser på att ändras för att bereda väg för ett naturligt kretsloppstänkande. Du kommer själv få ta större ansvar för det du förbrukar och slänger. I det perspektivet, eller bara för att det är roligt och ekonomiskt, är det klokt att lära sig kompostera. På det viset kan vi sakta men säkert finna vägen tillbaka till naturen.

 Naturen bryter ner sitt eget avfall. Växterna suger näring ur jorden, vissnar, bryts ner och blir till ny näring. Om naturen fick råda skulle mer än hälften av våra sopberg försvinna in i kretsloppet på samma sätt. Förutom att du minskar avfallet i din soppåse när du komposterar, sänker du också din sophämtningskostnad. Du tar tillvara viktiga näringsämnen och slipper lägga pengar på näringstillskott och konstgödsel. Men det bästa av allt är att du samtidigt gör hela jorden en stor tjänst genom att minska sopberget. På samma sätt som mull är en produkt av livet, så är den även ett villkor för nytt liv.

Många kommuner börjar ta betalt efter vikt på ditt avfall, så det är en bra affär att kompostera så mycket som möjligt. Ju lägre vikt,  ju lägre avfallstaxa

Visar 1 till 4 (av 4 produkter) Resultatsidor:  1