• New

Skydds & viltnät 2,0 X 50 meter

SEK1,659.00
Tax included
Quantity
Last items in stock

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

HÅLL RÅDJUREN BORTA

Visste du att ett rådjur ofta har över 1000 st fästingar på sin kropp? Dessa ser din trädgård som ett utmärkt ställe att slå sig till ro i väntan på nästa måltid. Ännu ett skäl till att hålla de vackra Rådjuren på behörigt avstånd.

Skyddsnät 1B och 1C är ett UV-beständigt, svart, starkt och formstabilt nät. Den svarta färgen gör nätet nästan omöjligt att se för en människa, men djuren ser det. Skyddar trädgården mot rådjur och andra mindre djur. Rådjur hoppar inte över 1,5 m oprovocerade.

Vi har flera starka och vädertåliga nät som lämpar sig väl för att hålla Rådjur och annat vilt på ‘rätt sida’ av de växter, grödor och planteringar man önskar skydda. Näten är tillverkade av mycket stark UV-beständig polypropénplast.

Våra skyddsnät är tillverkade med sk BOP-teknik. Det innebär att polypropén plast strängsprutas och sträcks i såväl maskinriktningen som tvärs maskinriktningen och kallas då biaxiellt orienterad polypropén. Biaxiellt orienterad polypropén har betydligt högre styrka och hållbarhet än icke BOP processad polypropénplast.skyddsnät, 2,0 X 50 meter
1 Item